De UVinkt van MEG sinds 2001

Natuurlijke kleuren Natuurlijke wereld

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

Shenzhen Meilianxing Technology CO., LTD.

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Meilianxing Technology CO., LTD.

1 2 3 4 5 6 7
Shenzhen Meilianxing Technology CO., LTD. Shenzhen Meilianxing Technology CO., LTD. Shenzhen Meilianxing Technology CO., LTD. Shenzhen Meilianxing Technology CO., LTD. Shenzhen Meilianxing Technology CO., LTD. Shenzhen Meilianxing Technology CO., LTD. Shenzhen Meilianxing Technology CO., LTD.
Het bureau van MEG Shenzhen tentoonstelling

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : Meg
Aantal werknemers : 90~100
Jaarlijkse omzet : 500000-800000
Opgericht Jaar : 2001
Export pct : 30% - 40%

De Technologieco. van Shenzhenmeilianxing, Ltd is de vlaggeschiponderneming van drukinkt in China, high-tech ondernemingen met het grootste onderzoek en ontwikkelingscentrum, productiecentrum, verkoop en na de verkoopdienst centrum. De blijvende inkt van de het UVlichtbehandeling van MEG sinds 2001, dringt altijd het concept milieubescherming, door gelijkheidsaansporing om aan een partij talenten in productie, technisch en beheer te absorberen, die de perfecte drukoplossing voorzien van uitgebreide ervaring.

 

Decennium meer dan tien, MEG-nadruk bij de kwaliteitscontrole, de geïntroduceerd geavanceerd UVsystemen van de inktproductie en het testen materiaal het de kwaliteit en de hoeveelheidsbeheersysteem van het bedrijf verder om te verbeteren, op dit ogenblik heeft het reeds meer dan 1.000 verscheidenheden van compensatiedruk, Serigrafie, Flexo-druk of gravuredruk.

 

Na een ontwikkeling en de groei op lange termijn, is MEG het eerste UVinktbedrijf in binnenlands die in effectenbeurs (voorraadcode 871919) een lijst maakte van, en besteedt in 3D ingediende druk, is de Jamghe-hars wijd gebruik in tand, medische, juwelen en ruimtevaartenz.

 

Drie Productiebasissen

Drie internationale gestandaardiseerde productiebasissen (Shenzhen, Jiangxi, Huizhou), staan ons toe om hoogte aan te bieden - kwaliteit en gediversifieerde producten op tijd, jaarlijkse output meer dan 3.500 ton.

 

Uitvindingsoctrooi

Dit is het belangrijkste geheim waarom onze UVinkt als hoogte - kwaliteit zoals altijd is, hebben wij speciaal recept en de manier van productieproces is gepatenteerd.

 

Kwaliteitscontrole

Door ISO9001: certificatie van het de kwaliteitsbeheersysteem van 2015 de internationale, en wij testen elke productie vóór verpakking om de kwaliteit te beveiligen.

Contactgegevens
Shenzhen Meilianxing Technology CO., LTD.

Contactpersoon: Miss. Miya He

Tel.: +86-15017594973

Fax: 86-755-27323393

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)